dimarts, 17 de març del 2020

COVID-19

COVID-19

HOLA INVENCIBLES I FAMÌLIES 

Com ja sabeu, no podem anar ni mestres ni alumnes a l'escola i a partir d'ara treballarem des de casa a través del blog d'aula. Aquí trobareu els recursos i tasques que haureu d'anar realitzant durant aquestes dos setmanes.
Cada dia us penjaré les instruccions de les tasques, que seran de repàs o consolidació dels continguts treballats. Aquestes tasques son obligatòries i s'han de presentar a la tornada.
Quant a l'àrea de Llengua estrangera i Educación física, les tasques i recursos els trobareu als seus respectius blogs a la web de l'escola.

Recordau fer-vos un horari de treball per organitzar-vos bé i anar revisant el blog a diari, ja què serà la vostra nova agenda a partir d'ara.Si algú té qualsevol dubte o pregunta sobre les tasques, pot enviar-me un correu electrònic a elsinvenciblessajoveria@gmail.com  No oblideu posar el vostre nom a l'assumpte del mail. Les families heu de responsabilitzar-vos que els vostres fills i filles facin les feines i les portin quan tornem a l'escola, per poder ser avaluar-les. Moltes gràcies.Un abraç!!

ANGLÈS


El treball d'anglès es realitzarà a través del blog: anglessajoveria.blogspot.com . Els alumnes/as que tinguin el quadern d'anglès podran anar afegint els treballs a aquest, en cas que no ho tinguin a casa podran fer les tasques en fulles en blanc. Tots els treballs els lliuressin en arribar al col·legi al seu respectiu/a mestre/a d'anglès.


EDUCACIÓ FÍSICA



El treball d'educació física es durà a terme des de l'adreça: educaciofisicasajoveria.blogspot.com. Les activitats es pujaran cada dimarts i dijous.


Moltes gràcies pel vostre treball i comprensió, esperem tornar aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SANT JORDI 2020

FELIÇ DIA DE SANT JORDI INVENCIBLES