QUI SOM?

ELS  I LES INVENCIBLES, 
Començam el darrer curs que estarem a l'escola de Sa Joveria tots i totes junts.

Aquest curs 19-20 na Gina ja no hi és, ha marxat a viure a un altre lloc; n'Andrea  s'ha quedat a 5è i tenim un company nou, en Sergio, encara que ja hi era a l'escola el curs pasat a 6èB.

En Juan tampoc és el nostre tutor, quina llàstima perquè l'estimem molt. No el tenim com a tutor, però sí continúa amb noltros a l'ambient matemàtic i com a secretari de l'escola... per tant continúa fent moltes coses per noltros.

Al setembre varem començar  amb molt il.lusió, pels nervis de ser el darrer curs a l'escola, però el primer trimestre no va ser fàcil ja que la nostra mestra, na Marga, es a posar de baixa.

En Juan, en Dani, na Rosa i na Tere han estat tot el temps al nostre costat per a que tot fos genial...!

Ens varen ajudar amb el primer projecte d'organitzar la classe a l'inici de curs. Ho podem veure clicant a la pàgina  "Projecte".

Na Rosa és qui ho va coordinant tot per no perdre el fil del que anem treballant, i a vegades també ha hagut de substituir a la mestra, però també ha hagut de substituir en el grup de 6èB ja que també hi ha hagut baixes de mestres...

Aquest no sembla un bon curs pels mestres de 6è!

Quan na Marga es va posar de baixa, al cap d'unes setmanes va arribar na Gemma, però al poc va tenir un accident i encara està de baixa.

Al gener va arribar na Carmen, qui està amb noltros ara, junt amb na Rosa.

Ara estam tots a casa per l'Estat d'alarma pel coronavirus i na Carmen i tots ells coordinen el treball que hem d'anar fent des de casa.

Estam a 6è, som els grans de l'escola, però si mirau més a baix podreu veure i recordar com heu crescut! i Què grans, guapos i guapes sou!

CURS 18-19
Els i les invencibles a la classe de 5èA, curs 18-19


Els i les invencibles, a la classe de 4tA, curs 17-18Els i les Surfistes, a la classe de 3rA!


2 comentaris:

SANT JORDI 2020

FELIÇ DIA DE SANT JORDI INVENCIBLES