VALORS


EDUCACIÓ EN VALORS


CURTS INTERESSANTS 


 • El viatge de Said:
Coke Riobóo va dirigir en 2006 aquest curtmetratge musical d’animació fet amb plastilina. En ell es planteja el problema de la immigració, i també vol educar en valors com la solidaritat.


EL VIAJE DE SAID


 • Pipes:
Avalada per diferents premis i coneixements, Pipes reflecteix la importància d’aprendre i mostra el fracàs escolar de la societat a través de la mirada de dues noies joves.

PIPAS


 • El Circ de les Papallones: 
Interessant proposta que, segurament, cridarà l’atenció dels estudiants. Valors com el respecte o la dignitat són tractats en aquest curtmetratge que també planteja altres pors i temors als quals tots (en alguna que una altra ocasió) hem hagut de fer front: la necessitat de sentir-se acceptats pels altres, trencar amb les barreres que moltes vegades ens posem nosaltres mateixos i que ens impedeixen aconseguir els nostres desitjos.

EL CIRCO DE LA MARIPOSA


 • Destiny:
 El curt d’animació Destiny és obra de quatre alumnes de l’escola francesa Bellecour Ecoles d'art: Fabien Weibel, Sandrine Wurster, Victor Debatisse i Manuel Alligné. Visualment resulta exquisit i la història planteja diverses qüestions com el pas del temps, la possibilitat de canviar la nostra destinació, la rutina del dia a dia, les obsessions que podem arribar a tenir i que ens impedeixen avançar. A much@s us recordarà a la pel·lícula protagonitzada per Bill Murray Atrapat en el temps.

DESTINY • L'eriçó:
Una visió diferent del bullying des de la perspectiva d'un eriçó que, a causa de les seves espines, és rebutjat per la resta dels seus companys. Mitjançant l'empatia i l'amistat per part del seu entorn, aconsegueix ser acceptat rebent un curiós regal dels seus amics


L'ERIÇÓ


 • Monsterbox:

Està centrat en la relació entre una persona d'avançada edat i una nena. El seu objectiu és oferir una visió sana i divertida de l'amistat entre les persones, independentment de l'edat. El curt demostra a més com l'educació emocional té gran importància en l'expressió de les emocions o com la paciència també és essencial per a conrear aquest valor amb els altres.

MONSTERBOX


 • One by One :

Ens mostra a un grup de nens petits que habiten en un barri d'escassos recursos i com l'amistat comporta entranyables i bonics moments, així com compartir el que es té. Aquest curtmetratge d'animació comença amb la troballa que un matí un d'ells troba: una ploma per a acolorir.

LEBO M ONE BY ONE • Retrocycling Robot:
Aquest curt animat de relata de manera divertida la importància del reciclatge i la necessitat que tots posem el nostre granet de sorra en aquesta tasca per a poder viure en un món més sostenible. És una bona manera d'inculcar als nens el respecte pel medi ambient i fomentar hàbits perquè aprenguin a reciclar tant a casa com en classe.

RETROCYCLING

14 comentaris:

 1. hola!!!
  m'han agradat molt els cortometratges!!!!!

  ResponElimina
 2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 3. Hola, m'han agradar molt els cortometratges

  ResponElimina
 4. M'han agradat moltissim els cortometratge.

  ResponElimina
 5. Per què a Pipas hi ha moltes paraulotes?

  ResponElimina
 6. Hola Carmen, som la Denisa i el cortometratge que més m'ha agradat és el del Circ de les Pallones, perquè al final tot alló el que trasmet és veritat. No s'han de fer prejudicis perquè totes les persones tenim coses nocives i bones. Com en Will, que no té extremitats però igualment segueix lluitant i aconsegueix fer algo que li agrada de veritat i gaudeix d'ell.

  ResponElimina
  Respostes
  1. A jo tambe m'ha agradat molt el circ de les papallones!

   Elimina
 7. M agradat molt El circ de les papallones.

  ResponElimina
 8. Hola Carmen, podries possar mes coses de valors esq el divendres pasat que varem fer el zoom no vareu possar res, i a jo m'agrada molt valors.

  ResponElimina
 9. Hola Carmen podries possar mes cortometratjes de valors?
  Esq m'agraden molt!!!
  Petons, Alba

  ResponElimina

SANT JORDI 2020

FELIÇ DIA DE SANT JORDI INVENCIBLES