dimarts, 17 de març del 2020

TASQUES



CALENDARI DE TASQUES A CASA (SETMANA 1)


DIA 1: 16/03/2020



  • Heu d'escollir un llibre de lectura per aquests dies i llegir a diari. Mínin 30 min. diaris, 15 en veu baixa i 15 en veu alta. Recordau que haureu de entregar un resum en acabar el llibre. 



  • Elaborar un horari per organitzar les tasques, a la pestaña horari he afegit l´horari de clase per tenir una idea, els  dies de Anglès i educació física els  blocs de les especialitats s'aniran actualitzant amb activitats. 



  • Començar a escriture, tothom té el primer escrit en marxa??? enviar-me un correu electrónic amb la respuesta a: elsinvenciblessajoveria@gmail.com TENIU FINS DIMECRES 18/03 PER ENTREGAR EL PRIMER ESCRIT!!



DIA 2: 17/02/2020


  • Podem començar llegint. Són 30 minuts diaris.


  • Avui toca anglès, en Dani ha preparat unes activitats: BLOC D'ANGLÈS


  • Tenim una proposta de l'ambient científic que varen entregar divendres: COM ÉS QUE N'ÒSCAR I EN LUCAS SÓN AL·LÈRGICS I JO NO??? Ja pots començar amb aquesta tasca, tens fins DIVENDRES 20/03 per entregar-la PROPOSTA AMBIENTS


  • A la pestanya de TREBALL DE LLENGUA he penjat el "CONCURS LITERARI" és per tenir-lo en compte i començar a pensar en el vostre relat!!!
  • A la pestanya de TREBALL MATEMÀTIC hem penjat una proposta de l'ambient matemàtic.


DIA 3: 18/02/2020


  • Hola a tots i totes, com esteu passant aquests dies?, avui faig un repàs de tot el que tenim en marxa perquè ens puguem organitzar i no saturar-nos de tasques.

  • TREBALL DE LLENGUA: 
   Lectura: Llegeix cada dia una mica, tria un llibre que t'agradi, cerca un espai on trobar-te còmode i a gust. No t'ho prenguis com un treball, llegir és una manera de viatjar!
  Escriptura:Si tens el carpesà a casa, pots consultar totes les bases d'orientació que tenim per ajudar-te, també a la pestanya de llengües aniré penjant arxius per consultar i agafar idees, pren-t'ho amb calma, pots escriure sobre temes del teu interès, repassa els textos i fitxat en les normes ortogràfiques que hem estudiat fins ara,(majúscules, accentuació, etc) en tota aquesta setmana recomano tenir 2 escrits del llistat, però no t'angoixes amb les tasques tindràs temps!!!


  • TREBALL MATEMÀTIC:
Ahir en Juan va penjar una proposta matemàtica a la pestanya "Treball matemàtic" es tracta de fer un plànol a escala de qualsevol estància de la teva casa, pots enviar-li a ell o preguntar dubtes a l'e-mail ambientmatematicsajoveria@gmail.comtambé escriure un cometari a la mateixa proposta, LA PROPOSTA ES PER DIVENDRES!!

  • AMBIENTS:
Tenim una proposta de l'ambient científic que varen entregar divendres: COM ÉS QUE N'ÒSCAR I EN LUCAS SÓN AL·LÈRGICS I JO NO??? 

canvio la data podeu lliurar-la fins al dilluns!


  • ANGLÈS: 
Segueix l'horari del col·legi, Dani afegirà propostes d'anglès els dimarts i els dijous, m'ha comentat que no totes les activitats són per a enviar-les, ho especificarà en cada post.
Quan hàgiu fet les propostes posar-li un comentari al bloc, així ens podrem comunicar i saber com aneu amb les tasques!

  • EDUCACIÓ FÍSICA
És molt important no oblidar-nos de moure el cos en aquests dies per això na Esther anirà penjant activitats per fer a casa i amb la família per mantenir-nos actius.

Una abraçada!!!



DIA 4: 19/02/2020

  • ANGLÈS: Avui ens tocava anglès, segur que en Dani a preparat una proposta interessant que està penjada al bloc d'anglès.

  • TREBALL DE LLENGÜES:

Com duis la lectura del llibre? Bé? Doncs recordeu que hem de fer un resum, per tant us recomano que anem recordant el Pla d'escriptura, per tant... agafa paper i llapis...ves fent una pluja d'idees de la lectura... així et serà més fàcil després fer el resum.


A més, avui a la pestanya de llengües he penjat un conte que explica molt bé el moment que estem vivint aquests dies. Us recomano llegir-ho amb algú i poder parlar i reflexionar sobre com ens sentim i quines són les nostres emocions en aquests moments.
  • VIDA SANA:
A la pestanya , "Que podem fer a casa?" he penjat un parell de vídeos amo activitats físiques interessants per fer a casa i mantenir-nos actius, en aquests moments és molt important i només son 15 minuts al dia......T'animes??

  • DIA DEL PARE:
Com has passat aquest dia del pare tan diferent?, has aprofitat per fer alguna cosa creativa amb els recursos que tens a casa??, potser un regal sostenible???



DIA 5: 20/02/2020

Bon tarda, com van els ànims?
Avui ja farà una setmana que feim escola des de casa, tota una aventura, però tots i totes sortirem d'aquesta amb molta força i energia!


  • EL MEU SEGUIMENT DE LES TASQUES:
He creat aquest document que lliuraré a final de cada setmana perquè pugueu portar un seguiment personal de tot el que anem penjant en el blog i sigui més fàcil per a vosaltres i les vostres famílies. Ho podeu imprimir o copiar-ho en una fulla!



  • RELIGIÓ:
Avui na Carmen de religió ha preparat aquesta tasca: RELIGIÓ 


  • TREBALL DE LLENGÜES :
    A la pestanya de TREBALL DE LLENGUA vaig penjar el "CONCURS LITERARI", ja pots començar aquest repte, tens tot el cap de setmana per desenvolupar la creativitat i fer una gran obra literària!! Llegeix amb atenció la base d'orientació i la convocatòria, no serà obligatori presentar-lo al concurs però si fer-lo.

  • FORMAT LLIURAMENT DE TREBALLS:
    Per poder descarregar i corregir els treballs que m'envieu a l'e-mail (que són molts) necessito que sigui en format PDF o Word, per a això us recomano 2 APPS mòbils que converteixen les fotos en documents PDF, són molt senzilles i gratuïtes, una és "Adobe Scan" i l'altra "Scannable" encara que hi ha moltes més.

  • LLIURAMENT DE TREBALLS:

ANGLÉS:  sajoveriaangles@gmail.com
TREBALL MATEMÀTIC:   ambientmatematicsajoveria@gmail.com
RELIGIÓ: cantoli77@hotmail.com


    








6 comentaris:

  1. Hola!!!
    podrieu mandar el calendari de tasques avans?
    esque a jom'arriva cap a l'una-dos menys cuart

    ResponElimina
  2. Hola!!!
    I els de valora que en de fer????

    ResponElimina
  3. Bon dia!!!
    Els de valors que hem de fer?

    ResponElimina
  4. Hola bones tardes,
    Jo li vaix entregar a na carmen de religio lo de sa linea del temps a brut i llavors aixo o tin que fer una altra vegada o no.
    una abraçada na lucia.

    ResponElimina

SANT JORDI 2020

FELIÇ DIA DE SANT JORDI INVENCIBLES