dilluns, 20 d’abril del 2020

SETMANA 6

CALENDARI DE TASQUES A CASA (SETMANA 6)

DIA:22/04/2020


Bon dia a tots i totes, ja he vist que molts de vosaltres estau al classroom, aquesta setmana serà d'adaptació, si teniu problemes, divendres ho podem comentar a la videotrucada o enviar-me un e-mail!!

CONCURS LITERARI: L'entrega es farà directament per els que vulguin participar al correu d'en Domingo musicasajoveria@gmail.com 
La participación es voluntaria i la data d'entrega es fins dia 27 d'abril. 
"IMPORTANT" Ha d'estar escrit a ma, o sigui que s'haurà de passar escanejat. (amb les aplicacions mòbils ISCANNER I ADOBE SCAN es pot scanejar un document des de el mòbil fent una foto, si algú té problemes que m'ho comenti)


GOOGLE CLASSROOM:Es important que intenteu crear el vostre perfil posant el Nom.

ANGLÈS: En Dani ja esta en Classroom tambè!








DIA:21/04/2020


Bon dia Invencibles, com estau? avui vaig a explicar diferente aspectes que varen preguntar ahir a la assemblea:


CONCURS LITERARI:  Ahir vàrem tractar aquest tema al claustre de mestres i hem acordat que es podran entregar els textos fins dia 27 d'abril, la participació en el concurs és voluntària però la tasca va ser una proposta de treball de llengua obligatòria.
A la pestanya "Treball de llegües" teniu els Documents relatius al concurs.
Dijous publicaré el mètode d'enviament dels escrits!!


NOU ENTORN VIRTUAL: avui podeu començar a investigar i donar-vos d'alta al nou entorn virtual "CLASSROOM" que serà la nostra eina en els dies vinents.
He publicat una entrada explicativa amb un document per obrir amb molta informació i un vídeo tutorial.
Hi ha un error al codi de la classe al document: 

EL CODI DE LA CLASSE ELS INVENCIBLES (amb minúscules): jsbu5ff

DIA:20/04/2020




Bon dia a tots i totes, avui tornem a classe!! La nostra classe particular en aquests moments extraordinaris....
Avui vull fer un reconeixement especial a tots els nins i nenes i en especial a valtros, els invencibles de 6èA, perquè JUNTS HO ACONSEGUIREM.








EDUCACIÓ FÍSICA: Avui al bloc d'educació física trobareu una nova activitat per començar la setmana amb una mica de moviment! 


TREBALL DE LLENGUA: Amb motiu de la Setmana Santa us proposem una tasca de treball llengua relacionat amb els dolços típics de pasqua.
Hem d'obrir l'enllaç següent, llegir amb atenció el text de la recepta i contestar a les preguntes.No s'ha d'enviar, dijous penjarem un full d'autocorrecció.




A CASA: Aprofitant aquest moment que estem tots a casa us proposam  que  pel qui vulgui  tambè pot fer la recepta a casa, el Flaò Eivissenc és un postre típic de pasqua a la nostra illa i a més esta boníssim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

SANT JORDI 2020

FELIÇ DIA DE SANT JORDI INVENCIBLES